Home
App
Behandeltijden
Nieuwe patienten
Afspraken, oproepen
Tarieven en prijzen
Kwaliteit+garantie
Nascholing, postdoc
Certificaten
Tandheelkundige info
Wij over onszelf
Fotoalbum
Onze sterke punten
Organisatie
Interessante links
Contact, adressen
Sitemap

De kwaliteit van ons werk wordt bepaald door

 

►1 kennis en vaardigheid 

►2 inzet en vlijt

►3 organisatie

►4 materiaalkeuze

 

 

►1 Door voortdurende nascholing zorgen wij ervoor up-to-date te blijven. Daarnaast zijn er lidmaatschappen van diverse tandheelkundige verenigingen en tijdschriften. Er is sinds kort een Kwaliteitsregister Tandartsen, maar de langjarige beroepservaring komt daarin niet tot zijn recht.

 

►2 U kunt zelf beoordelen hoeveel wij ons voor u inzetten. De Nederlandse Patienten Consumenten Federatie heeft een checklist gemaakt, waaraan wij compleet voldoen Checklist Waaraan herken ik een goede tandarts?

http://zoeken.npcf.nl/app/answers/cedz-detail/a_id/16611/kw/checklist

 

 

►3 De kleinschaligheid van onze praktijk maakt het eenvoudig contact te leggen. We hebben een moderne telefooncentrale met 4 lijnen en gebruiken steeds meer E-MAIL om u te informeren.

Het belangrijkste voor u is GEEN LANGE WACHTTIJDEN en GOEDE BEREIKBAARHEID

 

►4 Wij werken met de modernste materialen en technieken. Ieder mens en iedere tand of kies is uniek en daarom hebben wij een breed scala aan mogelijkheden. U wordt daar over geinformeerd en u kunt meebeslissen. Vooral de keuze voor werkstukken uit het laboratorium is belangrijk, mede vanwege de prijzen.

 

Er wordt veel goedkope tandtechniek uit het Verre Oosten aangeboden, maar wij werken uitsluitend met laboratoria uit Nederland en Duitsland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V en L Tandtechniek

 

Praktijk voor Tandheelkunde Huizen  | praktijk@tandartsvlasblom.nl
52.302896,5.231735